نمایه نویسندگان

آ

  • آذرپژوه، الهام بررسی ترکیبات زیست فعال، مواد معدنی و ارزیابی حسی میکروگرین‌های شاهی، ریحان و تربچه [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 94-82]
  • آذرپژوه، الهام توانایی نهفته عناب در تولید فراورده های غذایی فراسودمند [دوره 5، شماره 2، 1403، صفحه 24-13]

ا

  • احمدی ناقدی، ثنا تولید خامه ی کم چرب فراسودمند با استفاده از صمغ های کتیرا، کندر و فارسی [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 104-95]

ب

  • باقری، حسین بررسی تنوع مورفولوژیکی و اجزای عملکرد جمعیت‌های گل محمدی (Rosa damascena) در شرایط آب و خاک لب شور [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 127-117]

پ

  • پورمیدانی، عباس بررسی تنوع مورفولوژیکی و اجزای عملکرد جمعیت‌های گل محمدی (Rosa damascena) در شرایط آب و خاک لب شور [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 127-117]

ح

  • حیدری، مازیار برنامه‌ها و راهکارهای افزایش سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان کردستان [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 116-105]
  • حسینی آریا، مناسادات بررسی عملکرد و ارزش اقتصادی کتیرای حاصل از گون سفید (Astragalus gossypinus Fscherin) بر معیشت پایدار در مراتع ییلاقی استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1403، صفحه 12-1]
  • حسین زاده، انسیه اثر شرایط استخراج توسط امواج فراصوت بر راندمان استحصال عصاره، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی عصاره بوقناق [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 44-34]
  • حکیم زاده، وحید تولید خامه ی کم چرب فراسودمند با استفاده از صمغ های کتیرا، کندر و فارسی [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 104-95]

خ

  • خسروی، شیدا برنامه‌ها و راهکارهای افزایش سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان کردستان [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 116-105]

ر

  • رشیدی، حسن اثر شرایط استخراج توسط امواج فراصوت بر راندمان استحصال عصاره، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی عصاره بوقناق [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 44-34]
  • رشیدی، حسن تولید خامه ی کم چرب فراسودمند با استفاده از صمغ های کتیرا، کندر و فارسی [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 104-95]
  • رشیدی، حسن توانایی نهفته عناب در تولید فراورده های غذایی فراسودمند [دوره 5، شماره 2، 1403، صفحه 24-13]

س

  • ساعدی، کاظم برنامه‌ها و راهکارهای افزایش سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان کردستان [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 116-105]

ش

  • شاقلی، ریحانه توانایی نهفته عناب در تولید فراورده های غذایی فراسودمند [دوره 5، شماره 2، 1403، صفحه 24-13]
  • شجاعیان، عبدالعلی بررسی اکولوژی فردی و راهکارهای حفاظتی کلوس (Kelussia odoratissima Mozaff.) در ایران [دوره 5، شماره 2، 1403، صفحه 42-25]
  • شرایعی، پروین بررسی اثر پوشش آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و کاهش آلودگی میکروبی میوة شلیل طی مدت نگهداری [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 33-15]
  • شرایعی، پروین بررسی ترکیبات زیست فعال، مواد معدنی و ارزیابی حسی میکروگرین‌های شاهی، ریحان و تربچه [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 94-82]

ط

  • طاهری بوکانی، کوثر مقایسه درصد و ترکیبات تشکیل‌دهنده اسانس در اندام‌های مختلف گیاه بومادران (Achillea wilhelmsii C. Koch) [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 14-1]

ع

  • عباس زاده، بهلول برنامه‌ها و راهکارهای افزایش سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان کردستان [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 116-105]
  • علیی، احد مقایسه درصد و ترکیبات تشکیل‌دهنده اسانس در اندام‌های مختلف گیاه بومادران (Achillea wilhelmsii C. Koch) [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 14-1]
  • عین افشار، سودایه اثر شرایط استخراج توسط امواج فراصوت بر راندمان استحصال عصاره، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی عصاره بوقناق [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 44-34]
  • عین افشار، سودایه بررسی فعالیت ‌‌آنتی‌اکسیدانی‌ عصاره گلبرگ زعفران در سیستمهای مدل روغنی [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 80-67]

ف

  • فرج اللهی، اصغر برنامه‌ها و راهکارهای افزایش سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان کردستان [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 116-105]
  • فضلی، محمد مروری بر ترکیبات شیمیایی و پراکنش خانواده Ranunculaceae در ایران [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 138-128]

ق

  • قاسمی نافچی، مهدی بررسی اکولوژی فردی و راهکارهای حفاظتی کلوس (Kelussia odoratissima Mozaff.) در ایران [دوره 5، شماره 2، 1403، صفحه 42-25]
  • قدس روحانی، محسن اثر شرایط استخراج توسط امواج فراصوت بر راندمان استحصال عصاره، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی عصاره بوقناق [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 44-34]

گ

  • گزانچیان، غلامعلی بررسی ترکیبات زیست فعال، مواد معدنی و ارزیابی حسی میکروگرین‌های شاهی، ریحان و تربچه [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 94-82]

م

  • میرجلیلی، سید عباس بررسی اثر اسانس گیاه دارویی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) بر ماندگاری و کیفیت گل‌ شاخه‌بریده رز [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 66-46]
  • میرلوحی، آقافخر بررسی اکولوژی فردی و راهکارهای حفاظتی کلوس (Kelussia odoratissima Mozaff.) در ایران [دوره 5، شماره 2، 1403، صفحه 42-25]

ن

  • نجف زاده، رقیه مقایسه درصد و ترکیبات تشکیل‌دهنده اسانس در اندام‌های مختلف گیاه بومادران (Achillea wilhelmsii C. Koch) [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 14-1]
  • نیکخواه، شهره بررسی اثر پوشش آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و کاهش آلودگی میکروبی میوة شلیل طی مدت نگهداری [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 33-15]

ی

  • یاری، رضا بررسی عملکرد و ارزش اقتصادی کتیرای حاصل از گون سفید (Astragalus gossypinus Fscherin) بر معیشت پایدار در مراتع ییلاقی استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1403، صفحه 12-1]
  • یوسفیان، مائده بررسی عملکرد و ارزش اقتصادی کتیرای حاصل از گون سفید (Astragalus gossypinus Fscherin) بر معیشت پایدار در مراتع ییلاقی استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1403، صفحه 12-1]