آ
-
آذرپژوه، الهام
بررسی ترکیبات زیست فعال، مواد معدنی و ارزیابی حسی میکروگرینهای شاهی، ریحان و تربچه [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 94-82]
-
آذرپژوه، الهام
توانایی نهفته عناب در تولید فراورده های غذایی فراسودمند [دوره 5، شماره 2، 1403، صفحه 24-13]
ا
-
احمدی ناقدی، ثنا
تولید خامه ی کم چرب فراسودمند با استفاده از صمغ های کتیرا، کندر و فارسی [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 104-95]
ب
-
باقری، حسین
بررسی تنوع مورفولوژیکی و اجزای عملکرد جمعیتهای گل محمدی (Rosa damascena) در شرایط آب و خاک لب شور [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 127-117]
پ
-
پورمیدانی، عباس
بررسی تنوع مورفولوژیکی و اجزای عملکرد جمعیتهای گل محمدی (Rosa damascena) در شرایط آب و خاک لب شور [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 127-117]
ح
-
حیدری، مازیار
برنامهها و راهکارهای افزایش سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان کردستان [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 116-105]
-
حسینی آریا، مناسادات
بررسی عملکرد و ارزش اقتصادی کتیرای حاصل از گون سفید (Astragalus gossypinus Fscherin) بر معیشت پایدار در مراتع ییلاقی استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1403، صفحه 12-1]
-
حسین زاده، انسیه
اثر شرایط استخراج توسط امواج فراصوت بر راندمان استحصال عصاره، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی عصاره بوقناق [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 44-34]
-
حکیم زاده، وحید
تولید خامه ی کم چرب فراسودمند با استفاده از صمغ های کتیرا، کندر و فارسی [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 104-95]
خ
-
خسروی، شیدا
برنامهها و راهکارهای افزایش سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان کردستان [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 116-105]
ر
-
رشیدی، حسن
اثر شرایط استخراج توسط امواج فراصوت بر راندمان استحصال عصاره، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی عصاره بوقناق [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 44-34]
-
رشیدی، حسن
تولید خامه ی کم چرب فراسودمند با استفاده از صمغ های کتیرا، کندر و فارسی [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 104-95]
-
رشیدی، حسن
توانایی نهفته عناب در تولید فراورده های غذایی فراسودمند [دوره 5، شماره 2، 1403، صفحه 24-13]
س
-
ساعدی، کاظم
برنامهها و راهکارهای افزایش سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان کردستان [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 116-105]
ش
-
شاقلی، ریحانه
توانایی نهفته عناب در تولید فراورده های غذایی فراسودمند [دوره 5، شماره 2، 1403، صفحه 24-13]
-
شجاعیان، عبدالعلی
بررسی اکولوژی فردی و راهکارهای حفاظتی کلوس (Kelussia odoratissima Mozaff.) در ایران [دوره 5، شماره 2، 1403، صفحه 42-25]
-
شرایعی، پروین
بررسی اثر پوشش آلوئهورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و کاهش آلودگی میکروبی میوة شلیل طی مدت نگهداری [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 33-15]
-
شرایعی، پروین
بررسی ترکیبات زیست فعال، مواد معدنی و ارزیابی حسی میکروگرینهای شاهی، ریحان و تربچه [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 94-82]
ط
-
طاهری بوکانی، کوثر
مقایسه درصد و ترکیبات تشکیلدهنده اسانس در اندامهای مختلف گیاه بومادران (Achillea wilhelmsii C. Koch) [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 14-1]
ع
-
عباس زاده، بهلول
برنامهها و راهکارهای افزایش سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان کردستان [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 116-105]
-
علیی، احد
مقایسه درصد و ترکیبات تشکیلدهنده اسانس در اندامهای مختلف گیاه بومادران (Achillea wilhelmsii C. Koch) [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 14-1]
-
عین افشار، سودایه
اثر شرایط استخراج توسط امواج فراصوت بر راندمان استحصال عصاره، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی عصاره بوقناق [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 44-34]
-
عین افشار، سودایه
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره گلبرگ زعفران در سیستمهای مدل روغنی [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 80-67]
ف
-
فرج اللهی، اصغر
برنامهها و راهکارهای افزایش سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان کردستان [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 116-105]
-
فضلی، محمد
مروری بر ترکیبات شیمیایی و پراکنش خانواده Ranunculaceae در ایران [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 138-128]
ق
-
قاسمی نافچی، مهدی
بررسی اکولوژی فردی و راهکارهای حفاظتی کلوس (Kelussia odoratissima Mozaff.) در ایران [دوره 5، شماره 2، 1403، صفحه 42-25]
-
قدس روحانی، محسن
اثر شرایط استخراج توسط امواج فراصوت بر راندمان استحصال عصاره، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی عصاره بوقناق [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 44-34]
گ
-
گزانچیان، غلامعلی
بررسی ترکیبات زیست فعال، مواد معدنی و ارزیابی حسی میکروگرینهای شاهی، ریحان و تربچه [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 94-82]
م
-
میرجلیلی، سید عباس
بررسی اثر اسانس گیاه دارویی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) بر ماندگاری و کیفیت گل شاخهبریده رز [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 66-46]
-
میرلوحی، آقافخر
بررسی اکولوژی فردی و راهکارهای حفاظتی کلوس (Kelussia odoratissima Mozaff.) در ایران [دوره 5، شماره 2، 1403، صفحه 42-25]
ن
-
نجف زاده، رقیه
مقایسه درصد و ترکیبات تشکیلدهنده اسانس در اندامهای مختلف گیاه بومادران (Achillea wilhelmsii C. Koch) [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 14-1]
-
نیکخواه، شهره
بررسی اثر پوشش آلوئهورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و کاهش آلودگی میکروبی میوة شلیل طی مدت نگهداری [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 33-15]
ی
-
یاری، رضا
بررسی عملکرد و ارزش اقتصادی کتیرای حاصل از گون سفید (Astragalus gossypinus Fscherin) بر معیشت پایدار در مراتع ییلاقی استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1403، صفحه 12-1]
-
یوسفیان، مائده
بررسی عملکرد و ارزش اقتصادی کتیرای حاصل از گون سفید (Astragalus gossypinus Fscherin) بر معیشت پایدار در مراتع ییلاقی استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1403، صفحه 12-1]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد